Mitt i livet – Allt har en början…

Att börja blogga var kanske inte så stort steg egentligen eftersom jag gärna skriver mycket och ofta 😉 något mina stackars följare på FB har fått erfara.

Det är många år sedan jag bloggade sist och då var strukturen inte lika tydlig som idag, jag kommer som alltid blanda stort som smått – eftersom det är jag.

Jag fokuserar mycket på kaffe – eftersom utan kaffe fungerar inte jag – något mina barn lärt sig den hårda vägen. Prata inte med mamma före första koppen kaffe……

Naturligtvis handlar mitt liv i massor om hundar, utveckling och träning högt och lågt – glädje och sorg. Och hur det är att leva med funktionsnedsättning som ibland gör att man ibland funderar över livet och orättvisor innan man inser det finns alltid någon som har det värre.

Sen kommer vi naturligtvis inte undan politiken……. som aktiv i politiken tycker jag ofta, mycket och ibland högljutt – det är så det är bara att prata och diskutera är en del av livsluften som får jorden att snurra. åtminstone för mig.

Men idag blir det nog inte så mycket mer – men för ett för ett första försök får jag väl säga –

 

Japp det här är jag

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *